Βιομηχανικό PC επιτροπής αφής ITD που χρησιμοποιείται στο έξυπνο Forklift ρομπότ

March 16, 2021
τελευταία εταιρεία περί Βιομηχανικό PC επιτροπής αφής ITD που χρησιμοποιείται στο έξυπνο Forklift ρομπότ

Με ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, τα βιομηχανικά ρομπότ έχουν εισαγάγει το στάδιο μεγάλης ανάπτυξης. Σε πολλούς τομείς όπως η αποθήκευση και οι διοικητικές μέριμνες, είναι αρμόδιο για περισσότερες λειτουργίες εργασίας. Πρόσφατα, το ITD βιομηχανική αρρενωπή αφή όλος--ένα 21,5 ίντσας PC επιτροπής χρησιμοποιείται στο λειτουργικό forklift ρομπότ, που βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα του εργοστασίου, και γίνεται μια σημαντική σύνδεση για να συνδέσει την αλληλεπίδραση ροής διοικητικών μεριμνών και πληροφοριών στον τομέα. Είναι ένας από το σημαντικό ευφυή εξοπλισμό για να σώσει το εργατικό δυναμικό και να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής. Τα βιομηχανικά PC επιτροπής αφής ITD και το βιομηχανικό ρομπότ ελέγχου είναι μια αμοιβαία-βοηθώντας και συνυπάρχοντας σχέση, τα οποία βοηθούν την ανάπτυξη της αποθήκευσης. Στην οθόνη αφής ορίζονται οι στόχοι και διανέμεται αυτόματα στο εργοστάσιο. Χαρακτηρίζει την ασφάλεια, ευκολία - - χρήση, χαμηλότερο κόστος, κατάλληλο για τη μελλοντική τηλεκατευθυνόμενη διαχείριση και την παραγωγή, και τη μείωση περισσότερων συνδέσεων εργασίας που πρέπει να μεταφερθούν, να φορτωθούν και να ξεφορτωθούν. Μετά από να τεθεί στη χρήση, έχει εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους πελάτες.

 

τελευταία εταιρεία περί Βιομηχανικό PC επιτροπής αφής ITD που χρησιμοποιείται στο έξυπνο Forklift ρομπότ  0

 

Οι βιομηχανικές λύσεις επιδείξεων PC AIO επιτροπής οθόνης αφής ITD για τα έξυπνα ρομπότ, παρέχουν μια μεγάλη έκταση των μεγεθών από 7 ίντσες σε 86 ίντσες, κατάλληλη για τους βιομηχανικούς τομείς, τον τομέα εστιάσεως, τη διαλογική επίδειξη, κ.λπ., να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του Διαδικτύου + του περιβάλλοντος, και μπορούν εξοπλίζω με τα επικρατόντα συστήματα, που επεκτείνουν ποικίλες λειτουργίες. Παρέχουμε επίσης τις λύσεις συνήθεια-σχεδίου για τις διαφοροποιημένες απαιτήσεις των πελατών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι βιομηχανικές λύσεις οθόνης αφής ITD AIO έχουν τη μεγάλη έκταση των μεγεθών από 7 ίντσες σε 86 ίντσες, κατάλληλη για τους βιομηχανικούς τομείς, τον τομέα εστιάσεως, τη διαλογική επίδειξη, κ.λπ., να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του Διαδικτύου + του περιβάλλοντος, και μπορούν εξοπλίζω με τα επικρατόντα συστήματα για να επεκτείνουν ποικίλες λειτουργίες. Παρέχουμε τις λύσεις συνήθεια-σχεδίου για διαφοροποιημένες τις πελάτες απαιτήσεις.